Laat je goed adviseren!

Wat moet dat moet. Daar kom je niet onderuit. Maar moet je als ondernemer alles zelf doen? Dat dacht ik niet. Schakel mij in als je specialist voor bedrijfsadministratie en belastingzaken en je hebt je zaken snel op orde.

Beter nog: je profiteert van mijn ervaring en kennis, die altijd up to date is. Daarmee hou je tijd en energie over voor je onderneming. Bovendien kun je voortaan je financiële situatie benutten als basis voor de groei van je bedrijf. Want je weet weer precies hoe de zaak ervoor staat. Dat is allemaal pure winst!

Pure winst! Dat is je opbrengst als je Gerrie Gregoor inschakelt

  • Je bedrijfsadministratie moet op orde zijn en aan regels voldoen. Ik weet hoe dat moet en ik kan je erbij helpen op de manier die het beste bij jou en je onderneming past. Maatwerk in optima forma!
  • Je belastingzaken zijn gebonden aan termijnen. Daarin ben ik helemaal thuis. Dus als je mij inschakelt, kun je altijd op tijd aangiftes doen. Sterker nog: je aangiftes kloppen en waar mogelijk pakken ze gunstig uit voor jou en je onderneming.

Korte lijnen, scherpe tarieven

Als ondernemer wil je snel weten waar je aan toe bent. Dat treft. Bij mij zijn de lijnen kort. Je hebt direct contact met een vast contactpersoon voor antwoord op al jouw vragen. Ook zijn mijn overheadkosten laag. Dat merk je aan mijn scherpe tarieven! We maken afspraken over wat je op jaarbasis kwijt zult zijn. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Ontvang mijn gouden tips voor je bedrijfsadministratie.
Je ambities krijgen vleugels zodra je weet hoeveel je waard bent.

Ik help je graag om inzicht te krijgen in je bedrijfsadministratie en belastingzaken. App me snel voor een kennismakingsgesprek van één uur. Je ontvangt dan meteen drie gouden tips voor je bedrijfsadministratie. En als bonus stuur ik je een geheugensteuntje voor je eerstvolgende belastingaangifte.

Plan nu je eerste gesprek en vul het formulier rechts volledig in en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.