Over Gerrie Gregoor

Bedrijfsadministraties en belastingzaken van zzp’ers zijn mijn specialiteit. Ik ben eigenaar van Administratiekantoor Gerrie Gregoor in Amerongen. Net als bij jou zit het zelfstandig ondernemerschap in mijn bloed. Want met meer dan 20 jaar werkervaring op zak besloot ik in 2012 als zelfstandige verder te gaan in de financiële dienstverlening. Ik weet heel goed wat zzp’ers nodig hebben om zich volledig te kunnen focussen op hun bedrijf.

Het verhaal achter de komma

Mijn eerste prioriteit is dat jouw financiële administratie op orde is. Ik help je om de boekhouding op te zetten en bij te houden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in belastingzaken van zzp’ers. Over al jouw financiële verplichtingen kan ik je dus prima adviseren.

Minstens zo belangrijk vind ik het persoonlijke verhaal achter jouw bedrijf en de cijfers. Wat wil je bereiken met jouw bedrijf, welke wensen en doelen heb je? Je bent je eigen onderneming niet alleen gestart om winst te maken. Als ondernemer wil je ook iets betekenen voor anderen. Je klanten zorgen uit handen nemen. Opdrachtgevers advies op maat geven. Dat zijn de verhalen waarin ik geïnteresseerd ben. Want juist een solide bedrijfsadministratie geeft ondernemers meer mogelijkheden om daadwerkelijk impact te hebben.